Читај ми!

"Чекати Косту по сваку цену!"

Давид де Хеа сматра да би селектор Шпаније по сваку цену морао да сачека да се опорави Дијего Коста, како би нападач Атлетика играо на Светском првенству у Бразилу.

Шпански голман Давид де Хеа рекао је да је да би његова репрезентација требало по сваку цену да сачека опоравак Дијега Косте, јер је ће он бити важан члан те селекције на Светском првенству у Бразилу.

"Он је важан за тим. Мислим да га треба сачекати. Он је експлодирао ове године и прави разлику на терену. Био је импресиван и зато мислим да га треба чекати", рекао је Де Хеа за шпанске медије.

Селектор фудбалске репрезентације Шпаније Висенте дел Боске требало је раније ове недеље да саопшти коначан списак играча за Светско првенство у Бразилу, али то није урадио јер жели да сачека да се опорави нападач Атлетико Мадрида Дијего Коста.

Коста већ дуже време има проблема са повредом задње ложе, а стање му се погоршало у последњем колу шпанског првенства против Барселоне, када је пре времена напустио игру.

Он је, ипак, почео меч финала Лиге шампиона против Реал Мадрида, али је после само девет минута морао да напусти терен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи