Читај ми!

Крањчар пропушта Мундијал

Нико Крањчар повредио мишић натколенице у последњем мечу у сезони, па ће пропустити Светско првенство у Бразилу. "Желимо му брз опоравак, а на терену ћемо видети која су нам најбоља решења у оваквој ситуацији", изјавио селектор Нико Ковач.

Фудбалер Квинс Парк Ренџерса Нико Крањчар пропустиће предстојеће Светско првенство у Бразилу због повреде, саопштио је Фудбалски савез Хрватске.

"Жао ми је због њега, као и свим његовим саиграчима. Знам како му је тешко због овога, јер је Светско првенство у Бразилу јединствен догађај. Нико је дао свој допринос у квалификацијама, један је од најискуснијих репрезентативаца и заслужио је да буде део ове репрезентације у Бразилу", рекао је селектор Хрватске Нико Ковач.

Како је пренела Хина, Крањчар има руптуру мишића натколенице и паузираће четири до шест недеља. Он се повредио у суботу на мечу између КПР-а и Дербија, а Крањчар је због повреде замењен у 31. минуту.

"Желимо му брз опоравак, а на терену ћемо видети која су нам најбоља решења у оваквој ситуацији", додао је Ковач.

Крањчар је за репрезентацију Хрватске одиграо 81 утакмицу и постигао 16 голова.

Играч КПР-а је већ четврти фудбалер који је отпао из Ковачевих комбинација. Почетком маја повредио се дефанзивни везиста Ријеке Мате Малеш, а потом су са списка отпали и Иво Иличевић и Иван Стринић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи