Читај ми!

Клосе јури Роналдов рекорд

Мирослав Клосе учествоваће на Светском првенству у Бразилу, а циљ му је да сруши рекорд Бразилца Роналда, који је у каријери постигао 15 голова на Мундијалима. "Тим је увек на првом месту, а мој мали циљ је да постанем најбољи стрелац", изјавио Клосе и додао да ће јужноамерички тимови имати предност у Бразилу.

Фудбалски репрезентативац Немачке Мирослав Клосе рекао је да му је на предстојећем Светском првенству у Бразилу циљ да обори Роналдов рекорд по броју датих голова.

Један од најбољих играча Бразила свих времена, Роналдо, тренутно је први по броју датих голова на шампионатима света. Он је на Мундијалима 1998, 2002. и 2006. године постигао укупно 15 голова. Мирослав Клосе је до сада постигао гол мање.

"Тим је увек на првом месту, а мој мали циљ је да постанем најбољи стрелац. Са само једним голом бићу на врху заједно с Роналдом... На добром сам путу, очекујем да будем сто одсто спреман за Бразил", рекао је Клосе.

Он је рекао да ће се у Бразилу пет, шест тимова борити за титулу и да је Немачка, такође, међу фаворитима. Ипак, он предност даје јужноамеричким репрезентацијама.

"Разговарао сам са саиграчима у Италији. Рекли су ми да су на Купу конфедерација нису могли да дишу после 20 минута... Јужноамериканци имају предност, познати су им услови у Бразилу", рекао је Клосе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи