Читај ми!

Повредио Суареза, а сада се боји за живот

Полу Дамету, младом репрезентативцу Велса и фудбалеру Њукасла, навијачи у Уругвају прете смрћу на "Твитеру" јер је одговоран за повреду Луиса Суареза, који би могао да пропусти Светско првенство.

Фудбалеру Њукасла Полу Дамету прете навијачи у Уругвају да ће га убити јер је повредио Луиса Суареза. Нападач Ливерпула је због тога морао на операцију колена, па сада цео Уругвај стрепи да ли ће Суарез бити спреман за Светско првенство.

Дамет је претње примио на Твитеру.

"Надамо се да ћеш једном доћи у Уругвај да се са пријатељима лепо проведеш, а ми смо ти спремили метак у чело", гласи једна од порука, а остале су краће: "Убићемо те."

Млади Велшанин је Суареза повредио након старта у последњем колу Премијер лиге. За тај старт је добио црвени картон.

"Нисам имао намеру да га повредим. Он је пао након мог старта, ударио сам га, али закачио сам и лопту. Надам се да ће ићи на Светско првенство, он је један од најбољих фудбалера на свету и заслужује да буде тамо", рекао је Дамет.

Суарез је тек на тренингу у среду осетио болове у колену, због чега му је хитно оперисан менискус. Након операције је рекао да ће бити спреман за први меч, са Костариком, 14. јуна.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи