Читај ми!

Суарез: Мундијал не прашта грешке Ливерпула

Најбољи играч Ливерпула и Премијер лиге, Луис Суарез, упозорава саиграче из репрезентације Уругваја да морају бити концентрисани на Мундијалу у Бразилу како не би доживели судбину Ливерпула, који је остао празних шака у Премијер лиги.

Репрезентативац Уругваја Луис Суарез каже да његови саиграчи из репрезентације треба да уче из неуспеха који је доживео Ливерпул у финишу сезоне Премијер лиге и да не треба да дозволе себи да превише гледају у будућност.

"Нама је у Ливерпулу недостајало концентрације у финишу сезоне, зато смо изгубили титулу. Сада треба у потпуности да се фокусирамо на Светско првенство. Наша група је једна од најтежих, а успећемо да је прођемо само ако будемо усресређени на сваку утакмицу максимално. Једна по једна", рекао је Суарез.

Најбољи играч Премијер лиге подсетио је и на тријумф Уругваја на првенству у Бразилу 1950. године, када су у финалу савладали домаћине са 2:1.

"Сви се сећају када је Уругвај последњи пут освојио Светско првенство. Било је то у Бразилу... Али, то је давна прошлост. Не знам да ли је то било чудо или не, али фудбал је таква игра да никада не знаш шта ће да се деси на крају", рекао је уругвајски репрезентативац.

Селекција Уругваја надметаће се на Мундијалу у Бразилу у Групи Д са Енглеском, Костариком и Италијом.

Светско првенство ће се одржати од 12. јуна до 13. јула.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи