Читај ми!

Хоџсон се плаши Пирла

Енглеска и Италија састаће се 14. јуна на предстојећем првенству света у Бразилу. Упитан кога играча се највише прибојава Селектор "Албиона" Рој Хоџсон био је јасан: Поштујемо све, али ако морам неког да поменем то би био Андреа Пирло.

Селектор фудбалске репрезентације Енглеске Рој Хоџсон признао је да се на предстојећем првенству света у Бразилу највише прибојава италијанског играча средине терена Андрее Пирла.

"Играч од кога највише страхујем? Поштујемо све, али ако морам неког да поменем то би био Андреа Пирло", изјавио је Ходзшон у интервјуу италијанском каналу Медијасет.

"Пирло игра у Италији 10 година. Тренирао сам га шест месеци (1998-1999. у Интеру), он има невероватну каријеру", рекао је Ходзшон.

Енглеска и Италија сврстане су у исту, Д групу Мундијала, заједно са Уругвајем и Костариком, а састаће се 14. јуна у Манаусу, двомилионском граду у средишту Амазоније.

Првенство света у Бразилу на програму је од 12. јуна до 13. јула.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи