Читај ми!

Теорија завере – Неjмар није повређен?!

Бразилом кружи теорија завере која заиста звучи невероватно. Портал Спорт Витнес доноси причу по којој Неjмарова повреда – не постоји! Износе неколико доказа. Почев од тога да он није ни превежен у болницу већ је то био неко други. То поткрепљују доказом да нема тетоваже на десној руци, а да је та особа због наводног бола покривала лице рукама. Теорија иде и корак даље, приказује се видео на којем Неjмар четири дана касније хода сасвим нормално. Ипак, поставља се једно питање – зашто?

Теорија завере коју пласирају бразилски медији по којој повреда Неjмара непостоји заиста делује нестварно. Иако је поткрепљена „провереним" доказима, делује као научна фантастика. Коме би одговарало да Неjмар не игра у полуфиналу, осим Немцима. Зашто би Бразилци лажирали повреду свог најбољег играча који је мотор екипе и са којим би меч против „панцера" изгледао много другачије.

Медији све поткрепљују доказима. На десној руци особе довезене у болницу нема тетоваже. Фудбалски савез Бразила наредио је да се избришу сви видео записи о његовом уласку у болницу, наводно из безбедносних разлога. Играч је, наиме, стигао у болницу лежећи на болничким колицима и покривајући лице. То има смисла ако је патио од силних болова након ударца.

Бразилски фудбалски савез је потврдио да су из безбедносних разлога избрисани сви записи о Неjмаровом уласку у болницу. Даље, једна медицинска сестра, која је наводно снимила Неjмара по доласку у болницу, а отпуштена је дан касније.

Још један "доказ" аутори ове невероватне теорије извукли су из наводно ексклузивног видео снимке бразилског ЕСПН-а, која четири дана након повреде приказује Неимара како нормално хода и не осећа никакве болове...

Једино питање на које нису могли дати одговор било је - зашто би Неjмар и Бразилци лажирали повреду? Процените сами ...

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару