Стоп за Марадону и Пелеа!

Пеле и Марадона су легенде овог спорта, али као такви нису имуни на проблеме "обичног света". Аргентинац није пуштен на Маракану да посматра дуел селекције његове земље и Босне и Херцеговине, док је Бразилац због саобраћајне гужве пропустио прво полувреме меча у коме је "селесао" играо са Мексиком.

Они су најбољи фудбалери свих времена, али то им, чини се, не гарантује повлашћени третман када је гледање утакмица у питању. Пеле и Марадона, у два различита дана, нису успели да уживо прате жељене утакмице на Светском првенству у фудбалу.

Дијего Марадона рекао је да му није било дозвољено да уђе на стадион на утакмицу коју је репрезентација његове земље играла против БиХ на Маракани.

Марадона је акредитован као новинар на Мундијалу, где ради за венецуеланску телевизију Телесур, која нема право преноса утакмица.

Портпаролка Светске фудбалске федерације Делија Фишер рекла је да Марадона није упутио званичну жалбу.

"Можда је отишао на улаз где ми нисмо имали званичан приступ, али немамо евиденцију ни о томе", рекла је Делија Фишер.

Ово може, али и не мора да има везе са целим случајем, али Марадона је познат као један од највећих критичара Фифе.

Слично се догодило и највећем Марадонином ривалу, Пелеу. Легендарни Бразилац је пропустио прво полувреме утакмице између Бразила и Мексика због саобраћајне гужве.

„Први пут у животу сам морао да слушам пренос првог полувремена утакмице Бразила у колима, пошто сам био заглављен у саобраћају", рекао је Пеле.

Већи део Бразила практично је стао током утакмице са Мексиком, а у Сао Паулу су виђене рекордне гужве, зато што су сви похитали кућама да би стигли на почетак меча.

Многи би помислили да, када већ стекнете статус какав имају Марадона и Пеле, више не морате да се носите са проблемима „обичних људи". Очигледно, то и није баш тако.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару