Врач из Гане црном магијом повредио Роналда?!

Свашта се може чути како се Мундијал приближава. Баш свашта. Па и то да врач из Гане, по имену Нана Кваку Бонсам, тврди како је одговоран за повреду Кристијана Роналда због које ће он можда пропустити први део Светског првенства.

Непријатна вест да би Кристијано Роналдо могао да пропусти сами почетак Мундијала због повреде изазвала је доста забринутости у Португалији. Да ствар добије натприродне обрисе, побринуо се један врач из Гане, који је преузео одговорност за повреду звезде Реал Мадрида.

Роналдо се бори са повредом више од месец дана, због чега није на највишем одиграо сам финиш сезоне, па ни финале Лиге шампиона.

Из табора Португалије у среду је стигла вест да је Роналду дијагностикован рендинитис, односно упала тетиве на левој нози, истој оној на којој му је повређен и мишић. Португалци чине све како би оспособили свог најважнијег играча до 16. јуна, када играју меч са Немачком. Из Гане стижу уверања да од тога нема ништа.

Наиме, тамошњи врач Нана Кваку Бонсам истиче да је он одговоран за Роналдове повреде. Он заправо тврди да је бацио црну магију на најбољег играча планете како би га онеспособио да игра меч против његове Гане.

"Познајем Роналдову повреду, управо радм на њој и веома сам озбиљан. Прошле недеље, тражио сам и нашао четири пса која сам искористио у обреду. Рекао сам и пре четири месеца да ћу се потрудити да Роналда онесбособим за Светско првенство или макар за меч са Ганом" рекао је Бонсам.

Према речима врача из Гане, савремена медицина неће моћи да помогне Роналду у опоравку, јер је изазвана "спиритуалним путем".

"Ова повреда не може да се излечи савременом медицином. Данас је то можда колено, сутра ће бити зглоб, а прексутра сасвим нешто друго" упозорава Бонсам.

Утакмица између Португала и Гане заказана је за 26. јун.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 21. јул 2024.
21° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару