Милош седми у Брендс Хечу

Милош Павловић освојио је седмо место и два бода у седмој трци првенства формуле 2 на енглеској стази у Брендс Хечу. Победио је Аустријанац Филип Енг.

Милош je стартовао са седме позиције. Аустријанац Филип Енг водио је од почетка до краја трке. У стопу су га пратили Соучек и Василиаускас, док су остали ривали мало заостали за њима. Павловић је са седмог места покушавао да претекне Жилијена Жуса.

Средином трке на стазу је изашло сигурносно возило (сејфти кар). Наставак je донео промене у врху. Литванац Василиаускас пао је на пету позицију, а Ђаконели је избио испред нашег Милоша. Два круга пре краја Жус је излетео са стазе и одустао, па је Србин прошао кроз циљ као седми и обезбедио два бода.

У другој недељној трци српски аутомобилиста стартоваће са 14. позиције (14 сати 30 минута).

Резултати суботње трке у Брендс Хечу (28 кругова):
1. Филип Енг (Аустрија)
2. Анди Соучек (Шпанија) +0,494
3. Хенри Сартиз (В. Британија) +1,694
4. Роберт Викенс (Канада) +3,000
5. Казим Василиаускас (Литванија) +3,271
6. Карлос Ђаконели (Бразил) +7,398
7. Милош Павловић (Србија) +7,942
8. Едоардо Пископо (Италија) +8,416
9. Никола де Марко (Италија) +8,953
10. Михаел Аљешин (Русија) +12,100

Генерални пласман после 7 трка у формули 2: Соучек 36 бодова, Викенс 31, Жус 25, Хегевалд 22, Енг 22, Бортолоти 21, Павловић 19, Аљешин 17......

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи