Мозли се неће кандидовати за председника

Председник Светске аутомобилске федерације (ФИА) Макс Мозли изјавио је да се у октобру неће кандидовати за нови мандат на тој функцији, већ да ће подржати Француза Жана Тода.

Мозли је исту одлуку најавио и прошлог месеца, али је потом рекао да се предомишља, пошто је удружење тимова Формуле 1 (ФОТА) тврдило да га је оно приморало да одустане од кандидатуре за пети мандат на функцији председника Фие, коју обавља већ 16 година.

Мозли је данас рекао да је добио више од 100 порука чланова Фие који су га молили да остане на месту првог човека те организације. 

"Нећу се кандидовати у октобру", казао је, ипак, Мозли.

Тод, који је некада радио у Ферарију, званично још није поднео кандидатуру. Једини који је најавио кандидатуру за сада је бивши светски шампион у релију Ари Ватанен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи