Српском тиму бод у Шпанији

Мотоциклисти "Српског рејсинг тима - Дијамант" освојили су 15. место у класи трци "8 сати Албасетеа", која је бодована за Светско првенство у дисциплини ендјуранс.

За екипу из наше земље возили су Драгослав Перишић и Француз Петер Полесо на мотору марке Сузуки ГСХР 1000 К10. Генерално су били 24.

Победа је припала Винсенту Филипу, Даисаку Сакаију и Фредију Фореу из Сузуки ендјуранс тима (295 кругова), док је Кавасаки Болижер тим из Швајцарске био други (Сајгер-Муф-Штам). До циља су стигле 32 екипе, одустало је десетак тимова.
Сербиан рејсинг тим помогли су Ауто мото савез Србије, компаније Књаз Милош, Телеком Србије, Актавис, француска винарија Франсоа Домал...

Трку је посматрало око 50.000 гледалаца. Шампионат се наставља 11. септембра у Француској чувеном трком "24 часа Бол Д Ора".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи