Кома победник 2. етапе

Шпански мотоциклиста Марк Кома победник је и друге етапе на релију Абу Даби. Наш представник Габор Сагмајстер завршио је на 35. месту.

- На 35. месту сам генерално, а десети у класи мотора до 690 кубика. Страховито тежак дан је био, али сам "изгурао" до краја. Возили смо на специјалном испиту само по динама и то 305 километара. Непрестано горе-доле, горе-доле. Смршао сам пет килограма за 2 дана. Не знам одакле ми снага, иако сам ишао са 80 одсто могућности. Важно ми је било да завршим - изјавио је ексклузивно за сајт РТС-а Габор Сагмајстер, мотоциклиста из Суботице.

Рели Абу Даби одржава се већ две деценије и бодује се за Светски куп. Представља једно од најзахтевнијих такмичења у рели спорту. Поред физичке и психичке спремности возача, неопходна је и добра припрема мотора. 

- Мотор је ОК за сада, хвала богу. Механичар Кајзер Торстен и његови помоћници сјајно обављају посао, тако да ја бринем само о вожњи. Пуно је одустало данас такмичара, два пута сам видео медицински хеликоптер како односи повређене, али, то је маратонски рели. Сада ћу се добро одморити и спремити за трећу етапу - пун оптимизма завршио је Габор Сагмајстер.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи