Читај ми!

Физикела: Шумахер би био срећан да Хамилтон освоји титулу са Фераријем у Ф1

Некадашњи италијански возач Ђанкарло Физикела изјавио је да би Немац Михаел Шумахер био срећан да Британац Луис Хамилтон освоји титулу са екипом Ферарија у шампионату Формуле један, преноси Дејли мејл.

Хамилтон (39) је возач Мерцедеса, а на крају године ће прећи у екипу Ферарија. Британски возач је у каријери освојио седам титула у шампионату Ф1.

Шумахер (55) је возио за Ферари од 1996. до 2006. године, а са италијанским тимом освојио је пет од укупно седам титула у Ф1.

"Шумахер би био срећан да види Хамилтона како наредне године вози за Ферари и осваја титулу. Знам да би Шумахер био сјајан вођа тима. Не знам у каквом је стању, јер то нико не зна. Желим му све најбоље и надам се да ће ускоро да се врати", рекао је Физикела.

Шумахер се опоравља од тешке повреде главе, коју је зарадио на скијању у децембру 2013. године. Британски медији подсећају да породица славног возача крије информације о здравственом стању седмоструког светског шампиона у Ф1.

Физикела (51) је у каријери возио за Минарди, Џордан, Бенетон, Заубер, Рено, Форс Индију и Ферари. За Ферарија је возио током 2009. године.

Италијан је одговорио и на питање који би савет Шумахер дао Хамилтону.

"Само би објаснио да је то невероватно фантастичан тим. Другачији је од британских тимова у смислу атмосфере, више је као породица. То је врло важно када прелазите у нови тим, пошто одмах осећате да сте део породице", објаснио је Физикела.

недеља, 28. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво