Читај ми!

Српски аутомобилиста Милован Веснић освојио четврто место у Португалији

Српски аутомобилиста Милован Веснић освојио је четврто место на трци шампионата Европе на брдским стазама у Португалији, саопштио је његов тим.

Веснић је викенд у Португалији завршио као четвртопласирани упркос проблемима који су онемогућили старт на последњој трци дана.

Српски аутомобилиста се са освојених 12 бодова учврстио на трећем месту у генералном пласману групе Три шампионата Европе.

"Kао и на претходној трци у Шпанији, обећани нови пнеуматици нису стигли на време. Ово је већ трећи такмичарски викенд како наступам са, сада већ добро истрошеним, гумама што озбиљно утиче пре свега на безбедност, али и на моје самопоуздање и перформансе. И поред тога, из вожње у вожњу сам био све бржи, али пред сам крај друге од три трке аутомобил је почео да посустаје", рекао је Веснић.

Тим Милована Веснића се враћа у Србију где ће покушати да пронађу и отклоне квар на 'аудију РС3 ЛМС". 

"Упоредивши податке телеметрије са конкурентима, који возе сличне аутомобиле закључили смо да 'аудију' недостаје снаге, па смо одлучили да на последњој вожњи и не учествујемо. Срећом, постигнута времена из прве две у збиру су ме ставила на четврту позицију. Жао ми је што нисам могао да извучем максимум и из себе и аутомобила на веома брзој и атрактивној стази пред више од 100.000 гледалаца", поручио је Веснић на крају такмичења.

Наредна трка биће одржана за 14 дана у Чешкој.Наредна трка биће одржана за 14 дана у Чешкој.

" Већ је сада упитно да ли је физички и логистички уопште могуће да Веснић стартује на чувеној стази Еце Хомо", наводе из тима српског аутомобилисте.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво