Брон: Шумахер још увек може да вози на врхунском нивоу

Шеф екипе Мерцедес у Формули један, Рос Брон рекао је да седмоструки првак света Михаел Шумахер још увек може да вози на највишем нивоу у "најбржем циркусу на свету".

"Немам ни трунку сумње да Шумахер и даље има таленат и способност. Претходних година смо то могли да видимо на неким егзибиционим тркама које је возио", рекао је Брон у интерјвуу угленодм британском магазину Аутоспорт.

Шумахер се 2006. повукао са стазе, али је крајем прошле године пристао да потпише трогодишњи уговор са Мерцедесом. Са 41 годином немачки аутомобилиста биће најстарији возач у Формули један ове сезоне.

"Године не морају увек да буду мера нечијег квалитета", додао је Брон, који је прошле сезоне са истоименом екипом освојио титулу првака света.

Поред титуле у конкуренцији конструктора, до трофеја у конкуренцији возача дошао је аутомобилста екипе Брон, Џенсон Батон.

"Видели смо и прошле године, када је било приче о Михаеловом повратку у Ферари, да још увек има жељу да вози", рекао је Брон, који је са Шумахером сарађивао у Ферарију.

Немац је у болиду Ферарија освојио пет титула првака света, а пре тога је два пута био најбољи са Бенетоном.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи