Краљица одликовала Хамилтона

Најуспешнију годину у каријери најмлађи првак света у Формули 1 Луис Хамилтон заокружио је још једним великим признањем. Британска краљица Елизабета II одликовала Редом Британског царства.

Хамилтон је до шампионске титуле стигао већ у другој професионалној сезони и у претходних месец и по дана добио је бројна признања, али каже да је ово данашње свакако највредније.

"Велика је част и невероватна привилегија добити ово признање од Њеног Величанства. То је врхунац једне изванредне године. Подршка у мојој домовини била је фантастична и дала ми је огроман мотив. На томе сам захвалан свим људима", рекао је Хамилтон.

Поред Хамилтона, исто одликовање добили су бициклиста Крис Хој и пливачица Ребека Адлингтон, који су се прославили на Олимпијским играма у Пекингу. Хој је прошле седмице проглашен за најбољег спортисту Велике Британије у 2008.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи