Монтецемоло: Не бих мењао Масу за Хамилтона

Ферари не жели да замени свог возача Фелипеа Масу за светског шампиона Формуле један из Мекларена Луиса Хамилтона, рекао је председник италијанског клуба Лука ди Монтецемоло.

Хамилтон, који је постао најмлађи освајач титуле шампиона у Формули један ове сезоне, прошле недеље је рекао да никада неће отићи из Мекларена.

"Хамилтон је сјајан возач, способан да се у дебитантској сезони бори за титулу, а већ у наредној и да је освоји. Поштујем га, али не бих га довео у тим уместо Масе", рекао је председник Ферарија у изајви за лист Газета дело Спорт.

Он сматра да је Ферари главни кривац што Маса ове сезоне није освојио титулу шампиона.

"Екипа је крива што Бразилац ове сезоне није освојио титулу. Било би нормално да је тријумфовао, али није успео због наших грешака", рекао је.

Монтецемоло је додао да би неколико тимова напустило такмичење у Формули један да је усвојен предлог о коришћењу стандардних мотора.

"Да је усвојен тај предлог, најмање четири или пет екипа би напустило Формулу један - четири или пет, плус Ферари", рекао је.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи