Хамилтон славио и у Јапану, титула на дохват руке

Британски возач из Мерцедеса Луис Хамилтон победио је на трци за Велику награду Јапана и додатно се приближио освајању титуле шампиона Формуле 1.

Хамилтон је остварио 71. тријумф у каријери и четири трке пре краја сезоне има чак 67 поена више од Себастијана Фетела из Ферарија, који је на стази Сузука завршио тек као шести.

Друго место заузео је Мерцедесов возач Валтери Ботас, а на подијум се попео још Макс Ферстапен из Ред Була.

Четврти је био Данијел Рикардо (Ред Бул), пети Кими Раиконен (Ферари), а иза Фетела били су још Серхио Пере (Форс Индија), Роман Грожан (Хас)...

Шампионат Формуле 1 наставља се 21. октобра трком за Велику награду САД.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 30. август 2024.
22° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару