Латвала води после две етапе

Фордов ас Јари Мати Латвала води после две етапе на последњем релију у сезони у Велсу. Себастијан Лоеб из Ситроена налази се на другој позицији са 7 секунди заостатка.

Француз Лоеб још раније је обезбедио шампионску титулу, али сјајним вожњама на РАК релију у Велсу помаже Ситроену да освоји прво место у конкуренцији произвођача.

Мико Хирвонен доживео је удес и нашао се на крову. Ипак, наставио је такмичење и тренутно је на 9. позицији (4 минута 44 секунде заостатка).

Светски шампион у мотоциклизму Валентино Роси учествује на РАК релију и доста добро вози. Заузима 15. место у генералном пласману са Фордом (заостаје 9 минута 37 секунди за лидером).

Резултати после 15 брзинских испита:

1. Јари Мати Латвала (Финска, Форд) 1:47,52,4
2. Себастијан Лоеб (Француска, Ситроен) +07,3 секунде заостатка
3. Данијел Сордо (Шпанија, Ситроен) +27,9
4. Петер Солберг (Норвешка, Субару) +52,5
5. Пер Гунар Андерсон (Шведска, Сузуки) +02,06,1
6. Хенин Солберг (Норвешка, Форд) +02,09,3
7. Франсоа Дувал (Белгија, Форд) +02,29,6

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи