Еклстон: Француска не може да добије трку пре 2011.

Власник такмичења Формуле један Берни Еклстон рекао је да не верује да ће Француска поново добити организацију трке пре 2011, пошто је потребно време да се нађе најбоља локација за нову стазу.

Раније ове недеље компаније Еклстон је преговарао са неколико компанија о изградњи стазе у предграђу Париза, али је тај предлог одбачен због тога што није оцењен као економски исплатив.

"Одавно сам мислио да је то права локација за нову трку за Велику награду Француске", изјавио је он.

Еклстон је навео да ће одлука о одустајању од тог пројекта директно утицати да Француске буде без трке Формуле један до 2011.

Трка за велику награду Француске до ове године вожена је на стази Мањи Кур, али су организатори такмичења саопштили да због финансијских проблема у 2009. она неће бити одржана.

"Прилично сам сигуран да ни 2010. неће бити трке. Желимо да нађемо праву локацију за нову стазу, јер имамо дугорочне циљеве у Француској", закључио је Еклстон.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи