Розберг: Све је релативно због дешавања у Паризу

Нико Розберг, победник трке за Велику награду Бразила, признаје да је срећан због победе, али каже да је све релативно због дешавања у Паризу.

Возач Мерцедеса Нико Розберг рекао је да је срећан због данашње победе у трци Формуле 1 за Велику награду Бразила, али да је све релативно због дешавања у Паризу, где је у терористичким нападаима убијено 129 људи, а више од 350 повређено.

"Ово је био сјајан викенд за мене, али све је релативно због дешавања у Паризу. Луис Хамилтон је одлично претио, али успео сам да контролишем брзину. Он је имао заостатак због деградације гума и то још једном показује да је важно водити рачуна о гумама", рекао је Розберг после трке.

Победа у Бразилу је Розбергова друга узастопна , а оба пута био је испред Хамилтона.

"Радим као што сам радио на почетку сезоне. Немам објашњење због чега победе сада долазе, али желим тако да наставим", рекао је немачки возач.

Хамилтон је рекао да је имао проблема са гумама, али и да је било помало досадно возити без претицања.

"Имао сам добру брзину, али овде нисам могао да претичем. Био сам иза Ника и заглављен у саобраћају на стази и то ми је убило гуме. Криво ми је пошто је ово заиста сјајна стаза, али током трке не можете да приђете довољно близу и претичете. Не знам да ли је неко други то успео", рекао је троструки светски шампион.

"Било би добро када би овде могло да се претиче. Ту сам да се тркам, а када обојица имате исти редослед и ако имате и друге стратегије, можете да ризикујете. Данас нисам могао да приђем довољно близу, Нико је обавио фантастичан посао", додао је Хамилтон.

Фетел је признао да су возачи Мерцедеса били бржи.

"У једном тренутку сам мислио да можемо да будемо близу њих, али онда су се они одвојили. Мислим да морамо да признамо да су били бржи. Али ми смо им се у Бразилу примакли по питању брзине више него у претходним тркама", рекао је четвороструки светски првак.

Последња трка у шампионату Формуле 1 возиће се 29. новембра за Велику награду Абу Дабија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. јул 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару