Алонсов прелазак у Ферари све извеснији

Прелазак Фернанда Алонса из Реноа у Ферари све је извеснији, а уговор би могао да буде потписан већ следећег викенда, пише британски Дејли телграф.

Како наводи тај лист, управа Ферарија већ је почела преговоре о раскиду уговора са Кимијем Раиконеном, а одлазак Финца отворио би простор за долазак Алонса, двоструког првака света у Формули један.

Први човек Фераријеве екипе Стефано Доменикали већ је изјавио да постоји могућност  да Алонсо дође у тај тим, али да још увек ништа није сигурно.

Дејли Телеграф наводи да би преговори могли да буду окончани већ следећег викенда у Јапану, где ће се на стази Сузука возити трка у оквиру светског Шампионата.

Алонсо је прошлог викенда, пре трке у Сингапуру, одбио да коментарише где ће наставити каријеру, али је потврдио да је већ донео одлуку о својој будућности.

"Алонсо је прави шампион. Имао је најбржи круг на трци у Сингапуру и борио се до краја и освојио треће место. Фернандо ће увек моћи да сматра Рено за своју породицу. Недостајаће нам, али и ми њему", наговестио је извршни директор Реноа Жан-Франсоа Кобер после трке у Сингапуру.

Уколико Алонсо оде у Ферари, како наводи Дејли телеграф, извесно је да ће се Раиконен вратити у Мекларен, док би у Рено требало да дође Пољак Роберт Кубица.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи