Павловић освојио треће место

Најбољи српски аутомобилиста Милош Павловић освојио је треће место на другој трци Формуле 2 воженој у Имоли и тако се попео на победничко постоље.

Милош Павловић је стартовао са четврте позиције и до краја трке је успео да обезбеди свој други излазак на подијум у овој сезони.

У првој трци воженој на истој стази у суботу, Павловић је заузео одлично шесто место, иако је стартовао са 14. позиције.

До краја сезоне преостало је још да се одрже две трке у Барселони 30 октобра и 1. новембра. Након 14 трка у шампионату формуле 2 српски аутомобилиста заузима девето место у генералном пласману, са освојених 29 поена.

Резултати друге трке у Имоли:

1. Анди Соучек (Шпанија) 15 кругова
2. Роберт Викенс (Канада) +2,407
3. Милош Павловић (Србија) +7,912
4. Тобијас Хегевалд (Немачка) +16,389
5. Карлос Јаконели (Бразил) +20,163
6. Ј. Палмер (Велика Британија) +23,510
7. Џејсон Мур (Велика Британија) +25,495
8. Херман Санчез (Шпанија) +27,214

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи