Стартовао "Србија рели"

Са градског трга у Ужицу стартовао je 42. "Србија ауто рели", најзначајније аутомобилско такмичење ове године у нашој земљи, које организује Ауто-мото савез Србије, уз подршку генераланог спонзора АМС Осигурање.

На старту овог рели такмичења, које се бодује за шампионат Европе, регионални куп Источне Европе, те шампионате Србије и Бугарске, појавило се 49 посада из Бугарске, Румуније, Грузије, Босне и Херцеговине и Србије.

На путевима Ужица, Златбора и Таре у наредна три дана надметаће се 48 посада на стази дугој 627 километара, са 16 специјалних испита укупне дужине 240 километара.

Главни фаворити за освајање трофеја су аутомобилисти из Бугарске, Крум Дончев, Димитар Илијев и Јасен Попов, док највеће шансе за добар пласман међу нашим такмичарима имају Владан Петровић и Душан Борковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи