Шумахер следеће недеље на разговорима са Фераријем

Седмоструки светски првак у Формули један Михаел Шумахер разговараће следеће недеље са представницима Ферарија о својој будућности у тој екипи, јавио је Еуроспорт.

Састанак ће бити одржан следећег викенда у Монци, где се вози трка за Велику награду Италије.

Шумахер тренутно ради у Ферарију као саветник за годишњу плату од пет милиона евра, али немачки аутомобилиста није искључио ни могућност повратка на стазу.

Било је говора о томе да се врати на стазу прошлог месеца и да замени повређеног возача Ферарија Фелипеа Масу, али се то није догодило због болова у врату.

Уместо Шумахера, италијански тим ангажовао је Луку Бадоера, али се и он задржао само на две последње трке и замениће га Ђанкарло Физикела.

"Михаел и представници Ферарија ће се састати у Монци, желимо да разговорамо у миру о свему. Повратак на стазу је искључиво Михаелова ствар. Он најбоље зна да ли би то било добро за њега", изјавио је агент 40-годишњег Шумахера, Вили Вебер.

Немац је у Фераријевом болиду од 2000. до 2004. освојио пет узастопних титула светског првака, а претходно је два пута био најбољи на свету са Реноом.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи