Фелипе Маса путује у САД на додатне прегледе

Возач Ферарија Фелипе Маса отпутоваће крајем ове недеље у САД на додатне прегледе да би се што пре опоравио од повреде, саопштила је италијанска екипа.

У саопштењу на сајту Ферарија пише да ће Маса у петак отпутовати за Мајами где ће га прегледати лекар Стив Олви, специјалиста који се бави повредама спортских возача.

У саопштењу се наводи и изјава бразилског возача који је рекао да је гледао недељну трку за Велику награду Европе у Валенсији и да је био дирнут поступком победника Рубенса Барикела.  Барикело је по завршетку трке показао кацигу на којој је била нацртана бразилска застава и написана порука за Масу.

"Пратио сам трку и преко лаптопа да бих у сваком тренутку могао да видим времена возача", рекао је Маса који је путем смс-порука уживо коментарисао трку за бразилску телевизију.

Маса се повредио 25. јула у квалификацијама за трку Формуле један за Велику награду Мађарске када га је током вожње у главу погодио део отпао са болида Рубенса Барикела.

Аутомобил онесвешћеног Масе је ударио у заштитни зид, а возач је потом пренет у болницу и хитно оперисан.

Очекује се да ће Маса пропустити остатак сезоне у Формули један.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи