Читај ми!

Ангелина Топић: Највећи успех у досадашњој каријери

Српска атлетичарка Ангелина Топић по доласку у Београду после освајања сребрне медаље у скоку увис на Европском првенству у Риму изјавила је да је изузетно захвална њеном тиму на великом успеху на челу са тренером, оцем Драгутином.

"Презадовољна сам и пресрећна због резултата. Ово је мој највећи успех до сада и велика одскочна даска за даљи напредак и постизање још бољих резултата", изјавила је Топић.

"Хвала целом мом тиму са мојим тренером Драгутином Топићем, наравно мојим оцем. Желим да честитам тиму на одличним резултатима", изјавила је Топић новинарима по доласку у Београд.

Она је истакла да је све што зна научила од оца Драгутина Топића.

"Он ми је највећи узор у спорту и животу. Нешто посебно пред финале? Само да се понашам као и иначе, да уживам у тренутку, као и на свим осталим такмичењима. Мој максимум је овог пута био довољан за друго место", навела је српска атлетичарка.

Ангелина Топић је освојила сребро на ЕП, пошто је прескочила 1,97 метара. Она је била неуспешна на 2,01 метра.

"Ово је пети-шести пут да се подижем на ту висину. Можда те ноћи нису били неки услови савршени за скакаче увис, ухватила нас је и киша на пола такмичења. Срећна сам што сам према мојим стандардима остварила сјајан резултат", истакла је српска атлетичарка. Ангелина Топић ће учествовати на Олимпијским играма, које су на програму од 26. јула до 11. августа.

"То је огромна ствар, велики је успех пласирати се на ОИ, са 18 година, срећна сам што могу да се назовем олимпијцем. Једва чекам да видим како то изгледа. Надам се проласку у финале, срећна сам самом чињеницом да ћу бити тамо", закључила је Топић.

петак, 21. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије