Читај ми!

Ивана за РТС: Срећна сам оствареним, у Будимпешту у борбу за светско злато

Ивана Вулета након освојене бронзане медаље на Европском дворанском првенству у Истанбулу је рекла да није незадовољна. Ивана се осврнула на повреду Ахилове тетиве пре две недеље и додала да је срећна због ривалки које су стигле до првих медаља.

У разговору са нашим репортером Ивана је рекла да се увек не врти све око златне медаље. Додала је да је била спремна на те скокове, што је показала у петак, али да ово једноставно није био њен дан.

Честитке Ивани Вулети на медаљи, овога пута бронза. Настављен је велики низ, четрнаеста велика медаља?

"Мислим било би незахвално, дала сам све од себе. Има дана када све иде са лакоћом, има дана када не иде све по плану. Наравно покушала сам да урадим све. Била сам способна за те скокове, али једноставно такав је дан."

"Много сам срећна што је данашње такмичење изгледало баш овако. Драго ми је због Ларисе, приватно се много дружимо. Сада видим њих како изгледа кад освоје прве медаље, поготово Џасмин са првом златном медаљом."

"Некако и мени прораде исте емоције и просто није увек све везано за злато, али после свега морам бити поносна. Поготово због ситуације у којој се налазим због повреде."

Повреда која је била пре десетак дана сигурно је и психички утицала на вас?

„Сад могу да кажем. Ја сам овде дошла да освојим златну медаљу, али после тог државног првенства смо урадили магнетну резонанцу и ја од тада радим терапију да се опоравим од руптуре Ахилове тетиве."

"Једноставно то је нешто што нисам могла да сметнем с ума, да се просто тиме не бавим. То је проблем са којим се бавим две недеље и сигурно да је и он утицао на том психолошком нивоу. Али опет сам јуче показала да сам била спремна за те скокове од седам метара."

"Радује ме то Светско првенство у Будимпешти на лето, и мислим да ће ми борба за то злато много више значити", закључила је Ивана.

среда, 08. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара