Амела Терзић без полуфинала на 1500 метара

Амела Терзић није успела да се пласира у полуфинале трке на 1500 метара на светском првенству у Лондону. Она је у својој квалификационој групи заузела 12 позицију.

Амела Терзић није успела да се избори за пласман у полуфинале. Она је временом 4:08,55 заузела 12. место и није изборила пласман у наставак такмичења.

Терзићева је после трке рекла да није незадовољна оствареним резултатом, али да јој је жао што се није пласирала у полуфинале.

"Била сам затворена током целе трке и нисам успела ни у једном тренутку да се ослободим. Што се тиче резултата, дала сам свој максимум у овом тренутку и не могу рећи да нисам задовољна. Трка је заиста била јако брза, све такмичарке у групи су имале бољи резултат од мене, нажалост нисам успела ни једну од њих да победим", рекла је Терзићева.

Пласман у полуфинале изборило је чак шест девојака које су имале лошије време од Терзићеве, али су заузеле једно од првих шест позиција у другој групи.

Најбоље време у квалификацијама остварила је светска првакиња Гензебе Дибаба из Етиопије која је трку завршила за 4:02,67 минута.

Шест најбољих из све три квалификационе групе, плус шест по времену пласирале су се у полуфинале.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 09. септембар 2024.
25° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару