Дудаш: Надам се добром резултату

Најбољи српски десетобојац Михаил Дудаш рекао је да ће дати све од себе да оствари добар резултат на предстојећем Светском првенству у Лондону.

"Очекивања су таква да желимо да урадимо све што је у нашој моћи да резултат буде добар и да оно што смо променили да добар резултат. Овакав начин рада мора да резултира кад тад. Ми се потајно надамо да ће то бити Лондон. Ипак је то место на ком нисам завршио олимпијски десетобој. Биће ми то додатна мотивација да овај завршим на тријумфалнији начин", рекао је Дудаш.

Он се заједно са својим тренером Феђом Камасијем налази на припремама у месту близу Лондона, како би имао времена да се адаптира на временску разлику.

"Место је изузетно лепо. Услови за тренинг су онакви какви требају да буду. Оно што је битно јесте адаптација на енглеско варљиво време. Морам признати да није лако, али ће до 11. августа све бити како треба", казао је Дудаш који ће такмичење почети осмог дана првенства.

Дудаш је рекао да је добро што се норме код десетобоја рачунају годину дана уназад те је могао у потпуности да се посвети припремама за Светско првенство.

"Доста тога смо променили за припремни део ове сезоне. Норму сам испунио пре годину дана на државном првенству у вишебоју. Након тога сам потврдио норму на Европском првенству у Амстердаму. Одлична ствар код десетобоја је та што се норме рачунају и годину дана ; уназад. То је разлог зашто ове године нисмо морали да јуримо резултат већ смо се на миру посветили Светском првенству у потпуности", рекао је Дудаш.

Светско првенство у атлетици одржаће се од 4. до 13. августа у Лондону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 09. септембар 2024.
24° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару