Ивана Шпановић на митингу у Лозани

Српска атлетичарка Ивана Шпановић почеће такмичарску сезону на сутрашњем митингу Дијамантске лиге у Лозани, у којој брани трофеј. Шпановићева је због повреде пропустила прва два такмичења, а тренутно водећа у генералном пласману је олимпијска шампионка Американка Тијана Бартолета са 15 бодова.

Како је саопштио Атлетски савез Србије, то ће бити прво такмичење за Шпановићеву откако је освојила златну медаљу на Европском дворанском првенству у Београду. Она је због повреде одустала од учешћа на митинзима у Јуџину и Ослу.

После та два такмичења, водећа у генералном пласаману је олимпијска шампионка Американка Тијана Бартолета са 15 бодова.

Шпановићева је ове године била један од промотера митинга у Лозани, на коме такмичење у скоку удаљ почиње сутра у 19.50.

Српска атлетичарка ће осим такмичења у Лозани учествовати и на митингу у Лондону 9. јула.

Према новим правилима, током целе сезоне такмичари сакупљају бодове за пласман на завршни митинг у Бриселу, а победник је онај који у финалу оствари најбољи резултат.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 10. септембар 2024.
21° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару