Болт још није одлучио где ће завршити каријеру

Вишеструки олимпијски атлетски шампион и светски рекордер Јамајчанин Јусеин Болт рекао је да би могао да настави каријеру и после Светског првенства у Лондону, али да ће ово сигурно бити његова последња сезона.

Болт је претходно рекао да би последњу трку у каријери могао да истрчи у августу у Лондону на Светском првенству.

Светски рекордер у тркама на 100 и 200 метара рекао је да је разговарао са тренером Гленом Милсом о томе где би могао да заврши каријеру.

"Још нисмо одлучили шта ћемо да урадимо", рекао је 30-годишњи Болт, пренели су британски медији.

Болт би последњи пут у каријери могао да наступи 12. августа у Лондону, у финалу штафете 4 x 100 метара.

"О томе нећу да бринем до Светског првенства, или неколико дана пре почетка такмичења. Сада сам концентрисан на сезону. Волим да забављам публику. Покушаћу да уживам у сваком минуту", навео је он.

Болт је поновио да у Лондону неће трчати на 200 метара.

Он је постао први атлетичар у историји Олимпијских игара који је освојио златне медаље на 100 и 200 метара светским рекордима, а у два наврата је успешно бранио титуле, које је освојио у Пекингу 2008. године.

"Имао сам сјајну каријеру. Заиста сам уживао у успонима и падовима, у искуству. Урадио сам све што сам желео, прибилижава се крај и то је у реду. Ово је емотивна сезона", рекао је Болт.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 10. септембар 2024.
20° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару