Читај ми!

Атлетичарка Душица Топић поставила државни рекорд

Српска атлетичарка Душица Топић поставила је државни рекорд на Купу Европе у ходању на путу на 20 километара, саопштио је Атлетски савез Србије.

Како се наводи, Топић је на Купу Европе у чешком граду Подебрадију остварила резултат од сат, 39 минута и 11 секунди и за 20 секунди поправила сопствени државни рекорд.

Она није успела да испуни норму за Светско првенство које ће се овог лета одржати у Лондону. Норма је била сат и 36 минута.

"С обзиром на околности задовољна сам резултатом. Била сам спремна за много боље, али су нам се десиле непредвиђене околности и нисам успела да дам све од себе", рекла је Топић.

Она ће имати још једну прилику да испуни норму на такмичењу у јуну.

"У петак нам се десио пех. Душица је ушинула горњи део леђа и нажалост није могла да пружи максимум овога пута", рекао је њен тренер Александар Раковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 10. септембар 2024.
21° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару