Београд спремно дочекује ЕП у атлетици

Припреме за дворански шампионат Европе у атлетици теку према предвиђеној динамици и Београд ће апсолутно спреман дочекати такмичење, рекао је на седници Организационог одбора градоначелник Синиша Мали.

Мали, који је председник Организационог одбора, истакао је да се са организацијом кренуло на време и да ће предстојећи велики спортски догађаји којима ће Београд бити домаћин, пре Европског дворанског првенства у атлетици, бити прилика за нова искуства у организовању спортских манифестација.

"Наша највећа предност су млади људи са ентузијазмом који имају неопходна искуства и који су прошли потребне едукације. То знање ће свакако применити и за дворанско првенство у атлетици. Поред тога, изградња атлетске дворане има велику улогу јер ће се у њој, између осталог, одвијати и припреме наших спортиста", рекао је Мали.

Седници су присуствовали и представници Министарства омладине и спорта, Министарства одбране, Комбанк арене, Аеродрома, Волксwагена, Моји брендови, Градског секретаријата за привреду, Градског секретаријата за спорт, НИСА, Туристичке организације Београда, Комерцијалне банке, Дунав осигурања, Телекома, РТС-а, као и Атлетског савеза Србије.

У току састанка усвојен је записник са претходне седнице, а директор предузећа "Атлетика 2017" Слободан Бранковић представио је извештај о урађеном у претходних неколико месеци, усвојен је план промотивних активности и постављени су нови рокови за задатке сваког од чланова организационог одбора.

Отварање атлетске дворане заказано је за 1. март, када ће се у њој одржати први Међународни митинг, као загревање пред ЕП.

Европско дворанско атлетско првенство одржаће се од 3. до 5.марта 2017.године у Комбанк арени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару