Читај ми!

Блистава сезона Ане Суботић

Атлетичарка Анa Суботић је имала изузетно успешну прошлу годину и златним се словима уписала као први олимпијац из Ивањице, прослављајући свој град бројним победама у земљи и иностранству. Мало је градова у Србији који могу да се похвале да у својој средини имају спортску звезду као што се Ивањичани диче својом хероином.

Из године у годину Ана Суботић постиже све боље резултате, па је и ова, на измаку донела много радости љубитељима спорта у граду на Моравици баш захваљујући њој.

"Иза мене је изузетно успешна сезона. Поред бројних победа у земљи и иностранству посебно издвајам Балканску титулу у маратону и испуњење норме за Светско првенство које ће се наредне године одржати у Пекингу", прича Суботићева за Тањуг.

Годинама најбоља спортисткиња Ивањице и учесница протеклих Игара у Лондону, додаје да јој је свака победа драга, било да је освојена у више дисциплина или једној у којима наступа.
Њен тренер Душко Орестијевић ништа не препушта случају већ је са својом "штићеницом" свакодневно је два, три пута дневно на стази или у теретани.

"Све смо подредили испуњењу норме за Олимпијске игре у Рију 2016. У минулој години Ана је показала да има капацитет да се по други пут појави на Олимпијади. Јесте успех пласман на Светско првенство, али Олимпијада је наш основни циљ" , изјавио је тренер Орестијевић Тањугу.

Посебна вредност успеха Ане Суботић је чињеница да ова спортска дива ради у заиста тешким условима и без адекватне финансијске помоћи надлежних.

Ивањичка "газела" каже да је спремна да се жртвује и пласманом на Олимпијаду још једанпут прослави своју Ивањицу.

Суботићева је чланица Атлетског клуба "Јавор" и у својој каријери остварила 151 победу на разним такмичењима, 21 пут била је првак државе и чак 34 пута учествовала на престижним међународним тркама. Дрес репрезентације Србије носила је 37 пута.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару