Читај ми!

Маратон по плану

Београдски маратон биће одржан како је и планирано, 21. априла, уз учешће тркача из више од 22 земље. Промотер овогодишњег издања трке поново Карл Луис.

Директор предузећа Београдски маратон д.о.о. Дејан Николић најавио је данас да ће се традиционална манифестација одржати, како је и планирано, 21. априла, уз учешће тркача из више од 22 земље.

"У сарадњи са градом Београдом већ више од 20 година организујемо најзначајнији спортски диогадјај у земљи с циљем да се промовише не само маратон и спорт уопште, већ и Београд и Србија", рекао је Николић на конференцији за новинаре у Међународном прес центру.

На питање новинара да ли је изглађен спор са Градом Београдом око организације маратона, он је нагласио да је по његовом мишљењу, "све јасно у вези организатора маратона".

"Верујем да ће Београдски маратон и даље бити најлепша разгледница нашег главног града", рекао је Николић. Он је подсетио да је Београдски маратон током више од 20 година одржавања зарадио "преко 50 милиона евра позитивне промоције и неколико милиона у хуманитарне сврхе".

Николић је истакао да су се до сада за учешће на маратону пријавили тркачи из 22 земље, а међу њима су и по први пут Уругвај, Бразил, Јужноафричка Република и Ирска.

Директор предузећа "Београдск маратон" поновио је да ће промотер овогодишњег издања трке поново бити легендарни атлетичар Карл Луис, који је први пут био у Београду 2006. године.

Николић је најавио и сарадњу са хип хоп групом "Београдски синдикат", чији су чланови такодје, били учесници конференције за новинаре.

"Заједнички нам је циљ да децу одвратимо од порока, да их склонимо са улице, Фејс букова и ју-тјубова, и приближимо здравом начину живота", поручили су чланови ове групе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару