Читај ми!

Болт циља олимпијски хет-трик

Најбољи светски спринтер, Јамајчанин Јусеин Болт, рекао је да намерава да брани олимпијске титуле на Играма у Рио де Жанеиру за четири године. "Једино што ће ме занимати у Рију јесте одбрана златних медаља на 100 и 200 метара, као и у штафети 4x100 метара", казао је 26-годишњи Болт новинарима у Велингтону.

Он је навео и да је одустао од идеје да се на ОИ у Рију опроба у некој новој дисциплини, попут скока удаљ.

"Ипак не желим да учествујем у некој другој дисциплини, јер би ми то одузело енергију и скренуло пажњу са одбране титула. Хоћу да покажем свету да је могуће направити олимпијски хет-трик", објаснио је Болт који је, пре Лондона, тријумфовао и на ОИ у Пекингу пре четири године.

Јамајчански атлетичар и светски првак признао је данас да му је прва спортска љубав био крикет.

"То је тачно, али више не играм крикет тако често. Догоди се понекад, а углавном играм са братом. Вероватно бих се бавио неким другим спортом да нисам атлетичар", истакао је Болт.

Њега су на Новом Зеланду, у фабрици коју је посетио у Велингтону, дочекали традиционалним хака плесом.

"Признајем, радници су ме помало уплашили тим плесом. Додуше, можда бих и ја могао да се опробам у томе. Видећемо", закључио је Болт.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи