Болт жели да се такмичи у скоку у даљ

Најбољи алтетичар данашњице, троструки олимпијски и светски шампион Јамајчанин Јусеин Болт изразио је жељу да се такмичи у скоку у даљ, пренео је лондонски дневник "Сан".

"Рекао сам тренеру да бих волео да се испробам у скоку у даљ. Мислим да бих био одличан и у тој дисциплини и надам се да ћу се у њој опробати до краја каријере", казао је Болт, који је на управо завршеном првенству света у Берлину оборио светске рекорде на 100 и 200 метара.

Најбржи човек на свету најавио је да ће се већ ове недеље такмичити на престижном атлетском митингу у Цириху, а да по завршетку сезоне планира један дужи одмор.

"Првенство у Берлину је било сјајно. Веома сам уморан, али сам урадио све што сам планирао и зато сам изузетно задовољан. Потребан ми је одмор и када се будем вратио на Јамајку планирам да се опустим и забавим", најавио је Болт.

Новинар "Сана" тврди да атлетичар са Јамајке намерава да понови подвиг Американаца Џесија Овенса и Карла Луиса, који су на Олимпијским играма у Берлину 1936. и Лос Анђелесу 1984. године освојили златне медаље у тркама на 100, 200 и 4x100 метара и скоку у даљ.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи