Нова авантуристичка емисија "Гост"

Екипа која је до сада радила емисију Задња кућа, Србија завршила прва три снимања нове емисије РТС-а која говори о српском туризму.

Авантуристичка прича о српском туризму, тако би укратко могло да се објасни шта ћете гледати од краја јула у новој ауторској емисији Милана Поповића. Он објашњава да је концепт "Госта" захтеван, али ће бити нешто ново: "Неколико људи који се никада нису срели са мном обилазе српске дестинације. Тако ће се десити да у регију од Смедерева до Голупца поведем малинара из села код Владичиног Хана  и песникињу из Врања, у Поморавље и Ресаву диригента, рокерку, репера и саксофонисту, а у Шумадију пензионера, студенткињу Богословије (тренира борилачке вештине) и девојку из Нове Вароши која ради у угоститељству. Сви моји гости су представници народа, персонификација Србије, неко из нашег окружења, нашег комшилука, то су они који своју земљу још нису упознали како ваља".

Емисија Гост ће приказати и званичну туристичку понуду Србије, али и оне ствари за које мало ко зна или оне које би требало понудити странцима, гостима из региона, па и нама самима.