Времепловац

Сваког радног дана, у послепоноћном термину резервисаном за серију на Првом програму Радио-телевизије Србије, моћи ћете да пратите серију "Времепловац", у продукцији америчке телевизије "Фокс" која је премијерно приказана 2007. године.

Научно фантастична драма Времепловац јесте прича о репортеру из Сан Франциска, Дену Весеру (Кевин Мекид), који на необичан начин путује кроз време.

Ден је срећно ожењен са Кети и имају сина Зака. У једном тренутку, из непознатог разлога, његов живот се временски вртоглаво враћа у назад.

Несвакидашња и турбулентна стварност ремете мир у његовој породици, али и утичу на репортерску каријеру.

Ден очајнички покушава да се избори са свим недаћама, јер не жели да се понови ситуација као са њим и његовим оцем који га је оставио баш када је имао 7 година, као Зек данас.

Преживљавајући најтежа психолошка искушења, Ден, приликом сваког повратка у прошлост, сазнаје да је могао да утиче на судбину других људи које је познавао и са којима је био близак.

У једном тренутку, почиње да сумњичи свог брата Џека, који ради као полицијски детектив, да је умешан у мистериозну погибију његове бивше веренице.

Денова вереница је, наводно, страдала у авионској несрећи. Међутим, никада нису откривени детаљи трагедије. Још већу конфузију у читаву причу уноси и чињеница да је Денова садашња жена, Кети, некада давно била девојка његовог брата Џека.

У очајничком покушају да дође до истине, Ден схвата да данас, заједно са својом бившом вереницом, путује кроз време.

Научно-фантастична драма редитеља Кевина Фолса, снимљена у продукцији телевизије "Фокс", која се у неколико наврата приказивала на америчкој телевизијској мрежи Ен-Би-Си. Серија је премијерно приказана 2007. године.