Читај ми!

Друга јавна расправа о програмским садржајима РТС-а у Врању

У Врању је одржана друга овогодишња јавна расправа о програмским садржајима Радио-телевизије Србије. Грађани, појединци и удружења, јавне установе и невладине организације су предлоге и примедбе о програму РТС-а упутиле Програмском савету који је организатор скупа.

Које садржаје воле да гледају, чиме су задовољни, а шта би променили у програму РТС-а, грађани и грађанке Врања пренели су у отвореној дискусији Програмском савету Јавног сервиса.

"Радио-телевизија Србије има већ дуго традицију да иде у походе местима по Србији, да би управо развила ту комуникацију са корисницима њених услуга. И мислим да је ово дивна прилика, мало смо дошли на југ Србије", рекао је Жарко Ракић, председник Програмског савета РТС-а.

"На неки начин ово је признање за неку добру сарадњу града Врања, локалне самоуправе и свих житеља са Радио-телевизијом Србије, преко Дописништва које већ дуги низ година постоји у Врању", навео је Дејан Тричковић, председник Скупштине града Врања.

Циљ јавних расправа је да се унапреди садржај јавног медијског сервиса.

Претходне седмице одржана је у Крагујевцу, а после треће која ће бити следећег четвртка у Београду, Програмски савет објавиће извештај и обавестити руководство РТС-а и надлежне институције.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво