Читај ми!

Јавна расправа о програмским садржајима РТС од 5. до 23. децембра

Програмски савет Радио-телевизије Србије спроводи Јавну расправу о програмским садржајима Јавне медијске установе РТС од 5. до 23. децембра 2022. године.

Презентација и расправа о програмским садржајима РТС-а водиће се на трибинама које ће се организовати у Крагујевцу у сали Скупштине Града у среду 7. децембра 2022, у Врању у сали Скупштине Града у четвртак 15. децембра и у Београду у Галерији РТС у четвртак 22. децембра 2022.

Тема овогодишње јавне расправе су програмски садржаји РТС-а са акцентом на следеће сегменте: информисање, образовање, култура, забава и спортски садржаји.

Грађани, удружења, установе, државне институције и невладине организације, гледаоци и слушаоци заинтересовани за програмски садржај РТС-а као јавног медијског сервиса добродошли су да учествују у расправи.

Похвале, примедбе, предлоге, сугестије и коментаре на програм РТС-а можете доставити електронским путем на мејл javnarasprava@rts.rs односно, поштом на адресу: Програмски савет РТС, Таковска 10, Београд. Позивамо вас и да попуните анонимну анкету која се налази на сајту РТС-а у делу који се односи на овогодишњу Јавну расправу.

Програмски савет ће потом јавно објавити извештај са детаљима ваших закључака и о томе обавестити руководство РТС-а и надлежне институције.

Позивамо вас да попуните анонимну анкету о гледаности програма РТС-а коју можете пронаћи овде.

Одлуку Програмског савета РТС-а можете погледати овде.

петак, 23. фебруар 2024.
13° C

Коментари

Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Браво, доста је безобразлука
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
medicinsko nasilje
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво