Српско-румунски бизнис клуб

У Букурешту су представници српских компанија у Румунији разговарали о сарадњи са румунским компанијама у оквиру недавно основаног Српско - румунског бизнис клуба.

Представници српских компанија у Румунији разговарали су у Букурешту о сарадњи са румунским компанијама у оквиру недавно основаног Српско-румунског бизнис клуба и уз подршку амбасаде Србије у Букурешту.

Амбасаду Србије у Букурешту представљао је Душан Зарубица, економски саветник. Српско-румунски бизнис клуб је основан у циљу ефикаснијег пословања српских компанија у Румунији и румунских у Србији, као и бољег повезивања компанија из две земље, закључили су присутни привредници.

Они су се сложили да је тај бизнис клуб добар оквир за пословање и сарадњу са румунским фирмама, за лакши рад компанија. Одлучено је да се периодично одржавају слични пословни сусрети.

Наглашена је и потреба да се пронађе начин на који би и држава могла да помогне у пословању српских и румунских компанија, посебно у околностима економске кризе. Иницијативу скупа имала је српска компанија Беофон, која има представништво и у Румунији, а на састанку је учествовало двадесет српских компанија које годинама послују у Румунији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи