"Косовка" на социјалним мрежама

Канађанин, родом из Београда, Филип Филипи, написао је песму "Косовка" и учинио је доступном преко интернета, са циљем да се њеним преузимањем прикупе средства за помоћ најугроженијим породицама на Косову и Метохији.

Репер из Канаде, пореклом из Београда, Филип Филипи, написао je, продуцирао и учинио доступном путем интернета песму „Косовка", да би скренуо пажњу светске јавности на ситуацију у јужној српској покрајини.

Намера му је била да се прикупе средства за најугроженије породице на Косову и Метохији. Допринос овом хуманитарном чину дају и многе америчке колеге које путем својих социјалних мрежа позивају људе да преузму песму "Косовка". 

На песми „Косовка" радио је и Dezzle, човек који је освојио три Греми награде за нумеру „Лолипоп". Филип је познат по раду са светским звездама као што је Лил Вејн, Gucci man, Cam`ron, као и сарадњом са Аном Ивановић.

Желећи да помогне свом народу, Филип је основао организацију "28. јун" која већ месецима представља нову слику Србије у свету, нарочито у Северној Америци.

Како је сам најавио неће се зауставити на овој акцији, у току су разговори са познатим личностима у Америци и намера да ту помоћ издигну на још већи ниво подршке српском народу Косова и Метохије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи