Читај ми!

Помоћ за децу стиже из Њујорка

Хуманитарна организација "Лајфлајн Њујорк" организовала је у Њујорку добротворни ручак за помоћ деци без родитељског старања у Србији, коју су подржале бројне познате личности.

Хуманитарна организација "Лајфлајн Њујорк" организовала је у Њујорку добротворни ручак за помоћ деци без родитељског старања у Србији, којем су присуствовали принц Александар и принцеза Катарина Карађорђевић.

Организација "Лајфлајн Њујорк" ради под покровитељством принцезе Катарине, а ову хуманитарну акцију подржале су бројне познате личности, међу којима и оперска дива Јадранка Јовановић, саопштено је из канцеларије Карађорђевића.

Принцеза је, како је саопштено, истакла да њена фондација у Србији ове године обележава десет година рада и да је у том периоду, уз помоћ многобројних пријатеља широм света, помогла стотинама хиљада људи.

"Изузетно сам срећна и поласкана да сте ви још једном одлучили да нам помогнете у овом хуманом прегнућу. Заиста сте били потребни деци Србије", рекла је принцеза Катарина.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи