Читај ми!

Додатни летови за Букурешт

На линији Београд–Букурешт румунски национални авио-превозник "Таром" ће од почетка зимског реда летења увести два додатна лета сваке седмице.

Румунски национални авио-превозник "Таром" ће од почетка зимског реда летења на линији Београд–Букурешт увести два додатна лета сваке седмице, саопштио је Аеродром "Никола Тесла".

Од 30. октобра седам недељних летова ће се обављати са аеродрома у Београду понедељком, средом и петком у 10.15, уторком, четвртком и петком у 17.25, а недељом у 13.15.

На преподневним летовима понедељком и петком први пут се на овој линији у саобраћај уводи авион "ATR 72", капацитета шездесет осам седишта, док ће се у осталим терминима и даље користити авион типа "ATR 42", капацитета четрдесет осам седишта.

Румунски "Таром" је још једна од великог броја авио-компанија које ће током зимског реда летења повећати капацитете када су у питању летови из Београда.

Процена је да ће то резултирати још убрзанијим порастом обима саобраћаја на београдском аеродрому, са увећањем броја путника од преко двадесет одсто на месечном нивоу, наведено је у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи