Читај ми!

Више летова за Љубљану

Словеначки национални авио-превозник "Адрија ервејз" од 30. октобра на линији Београд – Љубљана обављаће осам, уместо првобитно предвиђених пет, летова недељно.

Словеначки национални авио-превозник "Адрија ервејз" (Adria Airways) од почетка зимског реда летења, 30. октобра на линији Београд – Љубљана обављаће осам, уместо првобитно предвиђених пет, летова недељно.

Превиђена времена полазака из Београда су понедељком и средом у 8.45, уторком и недељом у 14.45, као и понедељком, средом, четвртком и петком у 19.45.

"Адрија ервејз" је 1. марта прошле године, после дугогодишње паузе, обновио летове ка Београду, а овог септембра на тој линији бележи рекордан број путника.

Летове Београд – Љубљана "Адрија" ће, као и до сада, обављати уз партнерску сарадњу по такозваном "код шер" (code share) аранжману са српским "Јат ервејзом".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
7° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи