Читај ми!

Редовна линија за Линц

Саобраћајно предузеће „Ласта“, од 28. септембра, отвара редовну аутобуску линију Београд–Линц, преко Велса и Граца у Аустрији, односно Марибора и Птуја у Словенији.

Редовна аутобуска линија Београд–Линц, коју од 28. септембра, у сарадњи са транспортним предузећем „Veolia" и Националном огранизацијом туристичких агенција „Јута", уводи Саобраћајно предузеће „Ласта", пружа могућност становницима главног града покрајине Горња Аустрија да брже стигну до Београда и осталих градова у Србији.

Аутобуска линија од Београда до Линца и назад ићи ће преко Велса и Граца у Аустрији, односно Марибора и Птуја у Словенији. У овим градовима уједно ће моћи да уђу путници. Аутобус ће на почетку ићи два пута недељно, средом и недељом, из Београда са главне станице у 21.00.

Први промотивни полазак из Београда, планиран је за 28. септембар. Ласта ће у Линцу и Грацу имати представнике који ће бити задужени за пружање свих података за линију између главног града Србије и покрајине Горња Аустрија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
7° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи