Анђелка код тетке из Швице

Евица Марковић, организатор, водитељ и "тетка из Швице", која већ 20 година води Удружење ХЕЛСЕ у Швајцарској, позива на дружење путем подкаста "Код тетке из Швице". Нови гост је глумица Анђелка Стевић Жугић.

Културни центар Хелсе постао је синоним за квалитетне, савремене културне садржаје за све генерације. Хелсе подстиче културни развој Србије и српске дијаспоре у Швајцарској и Европи. Организовањем културних манифестација и догађаја попут дистрибуције филмова, позоришта, концерата, семинара, радионица и још много других, директно подржавамо развој Србије чиме пружамо могућност њеног повезивања са Европом.

Са великим задовољством најављују четврту епизоду подкаста "Код тетке из Швице", у којој је гошћа шармантна и духовита Анђелка Стевић Жугић. Премијера ове епизоде биће на њиховом YоуТубе каналу у суботу, 15. јуна у 14 сати.

У сусрет Еуро 2024, следеће две епизоде подкаста биће снимљене у фудбалском амбијенту, у склопу подршке нашим момцима на Европском првенству у фудбалу. Прва гошћа у овом специјалном издању је наша омиљена Анђелка Стевић Жугић. Дотакли смо се многих тема – од њеног првог гостовања у Цириху, преко нове представе "Шта ме ОПЕТ снађе", која нам премијерно стиже у септембру (27. и 28. септембра 2024.у Цириху), до њених личних размишљања.

Посебан тренутак ове епизоде је и почетак Европског првенства у фудбалу 2024. године, које ће се одржати у Немачкој од 14. јуна до 14. јула. Евица носи дрес наше репрезентације као мали вид подршке нашем тиму.

Евица Марковић, организатор, водитељ и "тетка из Швице", која већ 20 година води удружење ХЕЛСЕ које је основала 2003. године, поручује:

"Време је за нове увиде и инспирацију! Придружите нам се на овом необичном путовању где свака епизода открива нешто неочекивано. Код тетке из Швице није само подкаст, то је место где се културе сусрећу, где приче добијају свој глас. Запратите нас на Фејсбуку, Инстаграму и YоуТубе-у како бисте били у току са најновијим епизодама и садржајима! Придружите нам се у суботу, 15. јуна у 14 сати на нашем YоуТубе каналу за премијеру нове епизоде!".

среда, 19. јун 2024.
31° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије